Personvernerklæring for Stiftelsen Frambu

Stiftelsen Frambu er en ideell stiftelse som jobber for bedre støtte til personer med nedsatt funksjonsevne og deres pårørende.

Vi er opptatt av ditt personvern og har klare retningslinjer for hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan vi oppbevarer og bruker disse. Vi følger gjeldende lover og regler om behandling av personopplysninger.

sikkerhet på nett

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?


Informasjonskapsler

Når du bruker våre nettsider, legger nettleseren din igjen elektroniske spor (cookies). Denne informasjonen brukes statistisk for å bedre innholdet og strukturen på nettsidene våre.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal brukes, så kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at du blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned eller får spørsmål om du vil laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned, kan enkelt slettes.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold, for eksempel videoer, bilder, artikler osv. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og følge med på hva du gjør med det innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker analyseverktøyet Matomo for å samle inn informasjon om hvordan nettstedet brukes. Dette gjør vi for å prøve å gjøre nettstedet så nyttig og enkelt å bruke som mulig. Informasjonen som samles inn, inneholder ikke personopplysninger, kun informasjon om hva slags operativsystem og maskinvare som brukes (mobil, nettbrett eller PC) og om brukernes geografiske plassering og språkpreferanser.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte Frambus personvernombud Mona K. Haug på telefon 64 85 60 00 eller e-post til mkh@frambu.no, eller sende brev til Frambu via digipost til Stiftelsen Frambu eller til Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud.