– Frambu er et foregangssenter

Bilde av prinsesse Märtha Louise som holder åpningsinnlegg på Frambus jubileumskonferanse

 

Frambu markerte sitt 60-årsjubilemum med en stor jubileumskonferanse 28. mai 2015. Konferansen ble åpnet av prinsesse Märtha Louise, som kalte Frambu et foregangssenter.

– Å leve med en sjelden diagnose kan være krevende, ikke minst fordi man ofte møter uvitenhet og usikkerhet. Når livet kanskje ikke går helt på skinner, er det godt å vite at det finnes et sted som Frambu – med kunnskap og flinke folk å snakke med… For kunnskap gir trygghet. Kunnskap bryter ned myter. Kunnskap gjør det enklere å leve gode liv – både for dem med en diagnose, og for alle dem som står rundt, sa hun i sin åpningstale.

Les hele talen her

Se kongehusets omtale av arrangementet her

Se opptak av konferansen her